Compartir
332 visitas
09
març
2021

Activitats per celebrar el Dia Mundial del Treball Social 2021

 


El 16 de març se celebrarà el Dia Mundial de la nostra professió, el Dia Mundial del Treball Social! Per commemorar aquest dia diferents entitats i universitats fan activitats que us expliquem a continuació per si pot ser del vostre interès: 

  • Treball social en temps de pandèmia. 16 de març. Organitza l'Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona. 

Debat obert sobre com s’està afrontat des del treball social l’impacte de la Covid-19 en les intervencions professionals. Hi participen:
Laura Morro, cap de Treball Social, Parc de Salut Mar, i referent de la nostra Comissió de Salut; Judit Castro, treballadora social, Socialean, Gabinet social; Joan Casas, treballador social, Servei de Rehabilitació Comunitària Esquerra de l'Eixample, CPBServeis Salut Mental; Janet Romero, treballadora Social, Equip Pediatria CAP Río de Janeiro, Institut Català de la Salut; Paula Rodríguez, treballadora social, Fundació Enllaç; i David Berlanga, treballador social, Serveis socials, Ajuntament de Viladecans (Barcelona). 

Més informació

  • L'accés a l'habitatge: la lluita per un dret. 18 de març. Organitzen la Delegació de Tarragona i la de Terres de l'Ebre del Col·legi, l’ensenyament de Treball Social, la Facultat de Ciències Jurídiques i el Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social.

Jornada en format virtual per generar un espai de reflexió i de debat adreçat a professionals de la intervenció social i educativa, professsorat universitari, estudiants del Grau en Treball Social i del Grau en Educació Social i d’altres graus i postgraus, amb un debat centrat entorn al dret a l’habitatge.

Més informació


 

Compartir