Compartir
612 visitas
27
set.
2012

Actes Setmana de la Salut Mental a l'Alt Penedès

 


 

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, el dimecres 10 d'octubre, i per tal de donar a conèixer la realitat de la Salut Mental a la ciutadania, la Taula de Salut Mental de l'Alt Penedès ha organitzat un seguit d'actes que es faran a Vilafranca del 4 al 15 d'octubre, dins la Setmana de la Salut Mental 2012.

La Taula de Salut Mental de l'Alt Penedès està formada per les entitats i institucions següents: Serveis de Salut Mental de l'Alt Penedès, El Turó-Salut Mental-Associació de Familiars i amics, l'Associació Entrem-hi, la cooperativa Nou Verd, la Fundació Mas Albornà, la Fundació Amalia Soler; el Grup de Treball Social de l'Alt Penedès, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Aquesta Taula s'ha constituít recentment amb l'objectiu de coordinar les iniciatives en l'àmbit de la Salut Mental a la comarca.

Els actes que s'han organitzat tenen diversos objectius: informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la salut mental, contribuir a superar mites i estigmes, promoure hábits saludables i contribuir a la capacitació dels professionals que treballen en l'ámbit de la salut mental. Hi ha activitats lúdiques i formatives per a totes les edats: cinefórum, contacontes, xocolatada, passejada i dinar populars, conferències, cursos, presentacions, etc.

La programació completa deis actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Salut Mental es pot consultar clicant aquí

 

 

 

Compartir