Compartir
447 visitas
21
març
2012

Acte Lliurament Medalla D´Or del 2012

 


El passat 20 de març hem celebrat el Dia Mundial del Treball Social sota la presidència de la Degana del Col·legi, i acompanyats pel Conseller de Benestar Social i Família, Hble. Sr. Josep Lluis Cleries, la Vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona, Sra. Mercè Conesa, la gerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials, Sra. Àngels Canals, i un grup nombrós de treballadores i treballadors socials.

 

A llarg de l’acte vam poder escoltar la conferència que, sota el títol “Ètica i serveis socials” va impartir la Sra. Ester Busquets, de l’Institut Borja de Bioètica (podeu veure les diapositives que va presentar clickant aquí).

 

Així mateix, es va donar lectura al Manifest del Col·legi amb motiu del Dia Mundial del Treball Social

 

Finalment, i com a fet més rellevant, el Col·legi va concedir la Medalla d’Or 2012 a la Sra. Glòria Rubiol, proposada per tota la col·legiatura, per la seva trajectòria professional i el seu compromís al llarg dels anys. La seva presentació va córrer a càrrec de la Sra. Montserrat Feu. A part de la Sra. Glòria Rubiol, també van ser presentades com a candidates les següents persones: Dolors Àlvarez, Teresa Aragonés, Montserrat Bacardit, Rosa Barenys, Rosa Domenech, Marta Escudero, Carme Espuña, Victòria Forns, Mercè Porrera, Isabel Rovira, Mercè Tabueña i Irene Vàzquez.

 

 

 

 

MOLTES FELICITATS A TOTES ELLES!

Compartir

Agenda TSCAT

Orientació i Borsa de Treball