Compartir
1016 visitas
26
febr.
2015

Acte de presentació del nou servei de DIXIT a Tarragona

 


El pròxim 11 de març a les 17:30h es realitzarà la presentació oficial del nou servei de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials a Tarragona. L’acte, que es durà a terme a la Casa del Mar de Tarragona (carrer Francesc Bastos, 19), servirà per donar a conèixer el programa d’activitats i conferències anuals  adreçades  als professionals dels serveis socials de les comarques de Tarragona. A la mateixa presentació també es farà la primera conferència DIXIT a Tarragona: “Recerca per a la innovació social: un compromís compartit”, que impartirà Carme Borbonès, presidenta de Càritas Catalunya i directora honorària de la Càtedra d’Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili.

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família que promou la gestió i la difusió del coneixement en l'àmbit del benestar social, els drets de ciutadania i la promoció de l’autonomia personal i la dependència. La iniciativa compta amb quatre centres a Barcelona, Girona, Vic i Lleida, als quals ara s’afegeix aquest nou espai de referència a la ciutat de Tarragona, que estarà ubicat als Serveis Territorials (Avinguda d'Andorra, 9).

L’aforament de l’espai de l’acte de presentació és limitat i cal confirmar assistència mitjançant el formulari d’inscripció que trobareu en aquest enllaç.

Cliqueu aquí per veure més informació sobre DIXIT Tarragona

 


Compartir