Compartir
489 visitas
21
maig
2014

Acte de presentació de l´equip d'Intervenció en Emergències i Catàstrofes, del Col·legi de Treball Social de Lleida - 30 de maig de 2014

 


El proper dia 30 de maig de 2014 a les 18 hores a la Delegació de Lleida es durà a terme l'acte de presentació de l'equip d'Intervenció en Emergències i Catàstrofes del Col·legi de Treball Social de Lleida (c/ Canyeret, 17-19, 3r 1a, Lleida)

El Col·legi de Treball Social de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per a la intervenció en activitats de protecció civil, essent l'objectiu del treballador social donar suport psicosocial a les víctimes de situacions de vulnerabilitat a causa d'emergències i catàstrofes.

 

 

En l'acte donarem la credencial que habilitarà tots els treballadors socials que han estat  formats i volen ser part de l'equip.

Agrairem al Sr. Antoni Fo, Cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, la subvenció que va atorgar al nostre Col·legi per dur a terme aquesta formació. I principalment demanem el vostre suport i participació per valorar i reconèixer l'esforç i la qualitat professional i humana dels tècnics que formaran part d'aquest gran equip.

Es prega confirmar assistència al mail: lleida@tscat.cat

Us podeu descarregar el targetó clicant aquí

Compartir