Compartir
2021 visitas
29
maig
2019

Acte de cloenda del Postgrau d'Adolescents i Joves Migrants No Acompanyats, Persones en trànsit a la recerca d'una vida digna

 


Aquest divendres, 14 de juny, celebrarem l'acte de cloenda de la 1a edició del Postgrau d'Adolescents i Joves Migrants No Acompanyats, Persones en trànsit a la recerca d'una vida digna, formació impartida per la Universitat de Barcelona, conjuntament amb el Col·legi Oficial de Treball Social i la Fundació Idea. L'acte tindrà lloc de 17 a 20.30h, a la Sala Polivalent de Torre Jussana de Barcelona (Av. Cardenal Vidal i Barraquer 30). 

El programa serà: 

  • 17h. Benvinguda a càrrec de la Dra.Violeta Quiroga i David Rodríguez, directora i director del Postgrau
  • 17.10h. Ponència i debat: “Harrotu ileak. Dejarse afectar” (projecte Identitat, relacions i joves) a càrrec de Leire San Martín Goikoetxea, responsable de Mediació del Centre Internacional de Cultura Contemporània TABAKALERA (Sant Sebastià).
  • 18.15h Experiències d’empoderament i lideratge juvenil:

   18.15- 18.40h“Transpirenaica Social Solidària” a càrrec de Shahid Ahrsaf, referent juvenil i coordinador dels i les joves.

   18.45- 19.10h “Una red que atravesar” projecte del centre Coda 2 de la Fundació IDEA, a càrrec d'Iman Severa, mediadora artística, i representants del grup de joves.

   19.15-19.55h “Blessy”, documental social participatiu de SICAR (Adoratrius) a càrrec d’Anna Hernández, educadora social i facilitadora del grup.

  • 20h. Visita a l’exposició de treballs del grup d’alumnes del Postgrau

 

L'acte és d'entrada lliure. No cal fer inscripció

 

Compartir