Compartir
518 visitas
03
des.
2014

Acte commemoratiu en defensa i reivindicació dels Drets fonamentals - 9 de desembre de 2014

 


El proper dia 10 de desembre és el Dia Mundial dels Drets Humans, i de nou els Col·legis Professionals de Treball social i d’Educació social de Lleida, conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, hem organitzat un acte commemoratiu en defensa i reivindicació dels Drets fonamentals, previst pel dia 9 de desembre a les 19:30h al Teatre de l’Escorxador de Lleida (Sala 2) al qual us convidem. El preu de l'entrada és de 5 euros, les podeu comprar a la Oficina del Pla Local d'Inclusió o bé al Teatre de l'Escorxador.

L’acte pretén esdevenir un espai de trobada, reflexió i compromís envers la defensa de les capacitats i les llibertats de les persones i en la construcció d’una societat del s. XXI socialment justa.

El programa de l’acte preveu la lectura d’un Manifest conjunt i l’espectacle de Teatre Social El Circ dels Drets Humans, sota la direcció Lo Somriure Solidari.

Esperem que puguem trobar-nos en una ocasió tan especial i poder comptar amb la participació i el compromís de tots els i les professionals, agents locals i ciutadania, sumant per construir una societat lliure, democràtica, responsable i  justa, que s’impliqui activament en la defensa de la universalitat dels Drets Humans.

Compartir