Compartir
3121 visitas
15
abr.
2019

9 de maig: jornada “Mirada a la salut de les treballadores socials. És l’hora de les professionals!”

 


El Col·legi organitzarem el dijous 9 de maig la jornada “Mirada a la salut de les treballadores socials. És l’hora de les professionals!” que tindrà lloc a les 17h, a la Sala La Cuina de la Francesca Bonnemaison.

L'objectiu d'aquest acte, conduït per la membre de la Junta de Govern, Mercè Civit, és posar la mirada en la salut de les treballadores i treballadors socials, un exercici d'anàlisi necessari com a col·lectiu per seguir avançant en la cerca de solucions que permetin desenvolupar la feina en les millors condicions possibles. 

No et va bé desplaçar-te, però t'interessa veure la jornada en directe? Segueix l'acte en streaming! El dia d'abans de la jornada t'enviarem un correu amb l'enllaç per poder-lo veure. Inscriu-te! 

 

Programa de la jornada

17:00h Benvinguda institucional a càrrec de la degana del TSCAT, Conchita Peña, i del president de la Fundació Galatea, Miquel Vilardell.

17:15h Presentació de l'informe "Salut, estils de vida i condicions de treball de les treballadores socials de Catalunya", a càrrec de Lucia Baranda, sociòloga, autora de l'estudi i col·laboradora de la Fundació Galatea. 

17:45h Conferència la “Salut moral i acció professional. Conflictes ètics en la pràctica professional de Treball Social Catalunya. Necessitats formatives”, a càrrec Jesús Vilar, director acadèmic de Grau de la Fundació Pere Tarrés.

18:05h Torn de preguntes

18:25h Actuació teatre "Xixa teatre"

19:00h Finalització de l'acte 

Dades de la jornada:

  • Dia: Dijous 9 de maig de 2019
  • Hora: A les 17h.
  • Lloc: Sala La Cuina Francesca Bonnemaison (C/Sant Pere Més, Baix 7, Barcelona)

 

Inscriu-te per assitir a la jornada

 

Compartir