Compartir
395 visitas
20
ag.
2019

7 d'octubre: data límit per presentar comunicacions al XIè Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives

 


El 14 i 15 de febrer de 2020, Barcelona acollirà el XIè Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives (SCBCP). Sota el lema, "Cures Pal·liatives: Ciència i Art", pretén mostrar als professionals sanitaris de tot l'àmbit assistencial els dos pilars fonamentals de les cures pal·liatives: la Ciència i l’Art.

En aquest marc, el nostre Col·legi patrocinarà el premi a la millor comunicació -valorat en 300€- presentada al Congrés per part d'una treballadora o treballador social que sigui col·legiada o col·legiat. 

La data límit per enviar les comunicacions serà el dilluns 7 d'octubre de 2019 i els treballs poden tenir un màxim de 6 autores o autors. 

Els eixos temàtics són: atenció pal·liativa precoç, atenció pal·liativa en recursos no específics, l’atenció pal·liativa en especialitats no oncològiques, tractaments no farmacològics: Fisioteràpia, Musicoteràpia, Estratègies no farmacològiques pel control de símptomes, treball social: Pacient, Família i Entorn, atenció psicològica, ètica i gestió de l’esperança, models d’atenció pal·liativa basats en la complexitat, símptomes difícils, el dolor i noves perspectives en opioides, altres temàtiques. 

Més informació sobre els requisits de les comunicacions

Més informació sobre el Congrés (inscripcions, preprograma, etc.)

 

Compartir