Compartir
458 visitas
07
febr.
2012

6es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

 


Els propers dies 23 i 24 de març es celebraran les 6es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran,  a l’Espai Pujades 350 (C/ Pujades, 350, 08019 Barcelona).

 

A partir del 17 de febrer les quotes d’inscripció s’incrementen, per la qual cosa us animem a inscriure-us i pagar abans d’aquesta data, ja que les quotes d’inscripció reduïdes només s’acceptaran si el formulari i el pagament són rebuts abans de la data.

  

Enguany les Jornades han rebut el reconeixement de Formació d’Interès en Serveis Socials del Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social, òrgan adscrit al Departament de Benestar Social i Família.

                                                                                                                                

Us recordem que es podran presentar pòsters a les Jornades. Pretenem amb això fer encara més activa la participació dels assistents i com sempre intentar ampliar els nostres coneixements sobre el món residencial.

 

Us recordem que els col·legiats que fagin la seva inscripció gaudiran d´un 15% de descompte sobre l´import de la inscripció (data límit el 17 de febrer)

 

A la pàgina de les jornades www.activacongresos.com/jornadesresigentgran.html podeu visualitzar el programa i fer la vostra inscripció.

 

 

Compartir