Compartir
965 visitas
15
març
2021

6 d'abril: entreguem les Medalles d'Or 2021 del Col·legi

 


El dimarts 6 d'abril celebrarem l'acte d'entrega de les Medalles d'Or 2021, el guardó més emotiu i especial que otorga el Col·legi. Es farà a les 17h, a l'Ateneu Barcelonès. 

Tal i com vam fer l'any passat, l'acte es farà a porta tancada, només amb la presència dels membres de Junta, els familiars de les homenatjades i l'equip tècnic del Col·legi (complint amb la limitació d'aforament que marca l'espai reservat). No obstant, per tal que pogueu seguir-lo, el retransmetrem en directe a través del nostre canal de Youtube.

L'acte, conduït per la membre de Junta, Mercè Civit, comptarà amb les intervencions institucionals de la degana del Col·legi, Conchita Peña; així com de representants de l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, i la Generalitat de Catalunya.

Seguidament, s'entregaran els guardons a:

  • Ramona Torrens, Medalla d’Or a la categoria: Significació del Treball Social en el moment actual. Glossa a càrrec de Carmina Puig.
  • Mar Peña, Medalla d’Or a la categoria: Trajectòria Professional. Glossa a càrrec de Carme Rovira.
  • Fundació Amics de la Gent Gran, Medalla d'Or en la categoria d'entitat que treballa per la justícia social

L'acte es clourà amb una actuació musical. 

Podeu fer la vostra inscripció per seguir l'acte online en directe. El mateix dia rebreu un enllaç per connectar-vos al nostre Youtube. 

Compartir