Compartir
807 visitas
13
jul.
2012

3a. edició del Premi Candi Villafañe de projectes per a la promoció d’Igualtats d’Oportunitats i la no discriminació

 


 

L’Ajuntament de Lleida ha convocat la 3a. edició del Premi  Candi  Villafañe de projectes per a la promoció d’Igualtats d’Oportunitats i la no discriminació, de caràcter biennal i d’àmbit estatal, per premiar i reconèixer projectes que fomentin la igualtat d’oportunitats. El premi Candi Villafañe va néixer a Lleida, l’any 2008, en record al Candi Villafañe com a persona solidària, lluitadora i sensible envers les desigualtats socials, i com a reconeixement a la seva tasca com a Regidor de Serveis Personals de l’Ajuntament de Lleida

El Termini presentació de projectes és el  29 d’octubre de 2012 a les 14h.

 

Hi ha dues modalitats dels Projectes:

-          Modalitat A: Projecte d’intervenció a realitzar. En aquest cas, caldrà especificar com s’aplicarà i s’haurà de realitzar en el termini màxim d’un any un cop resolt el premi.

-          Modalitat B: Projecte d’intervenció en procés o finalitzat. Haurà de ser un projecte inèdit que s’hagi realitzat als últims dos anys (2010-2011).

Els projectes guanyadors rebran una dotació de 2.500 € respectivament, atorgant-se un únic premi per a cadascuna de les dues modalitats. El veredicte del jurat es farà públic en el decurs d’un acte que es celebrarà el primer trimestre de l’any 2013.

 

Per a més informació, bases, annexos, sol·licituds i convocatòria us podeu adreçar a: Pàgina web Serveis Personals de l'Ajuntament de Lleida: http://serveispersonals.paeria.cat

 

Compartir