Esteu aquí

Compartir
668 visitas
29
maig
2018

29 de juny, últim dia per respondre el breu qüestionari sobre la tasca professional dels ts dins de l’àmbit de les migracions, diversitat cultural i refugi

migracions, migrants, interculturalitat, qüestionari

La Comissió de Migracions i Interculturalitat del Col·legi està implicada en diferents xarxes en defensa dels drets humans. Consideren important fer un apropament al treball que es realitza en aquest àmbit i poder visibilitzar la feina que feu els i les professionals per posar-la en valor.

La Comissió té molt interès en conèixer en quin context es troba la feina de les persones col·legiades que estan desenvolupant la seva tasca professional dins de l’àmbit de les migracions, diversitat cultural, refugi, i també des dels serveis més generals que atenen a població migrant. I quines necessitats o interessos poden tenir per desenvolupar-la en millors condicions.

Per aquets motiu, han elaborat un breu qüestionari amb la finalitat de recollir informació des d’aquestes premisses:

  • Si s’està treballant específicament en serveis, programes o projectes destinats a atendre les persones migrants sigui quin sigui el seu procés migratori.
  • Si s’està fent algun programa o projecte que es plantegi la diversitat cultural com a intervenció per afavorir la convivència intercultural, etc.
  • Conèixer el grau de conscienciació i/o sensibilització que tenen les professionals en relació a aquest àmbit en el seu dia a dia, atenent des de serveis generalistes com serveis socials bàsics, àrees bàsiques de salut, hospitals, habitatge, etc.

 

Teniu fins el 29 de juny per accedir al qüestionari, que només us durà uns minuts realitzar-lo. És interessant que també el pugueu respondre professionals d’altres àmbits que treballeu tant amb població migrant com autòctona.

Aprofitem per recordar-vos que si teniu interès per aquests temes i voleu participar a la Comissió, podeu posar-vos en contacte amb elles a l’adreça comissiomigracio@tscat.cat.

Compartir