Compartir
788 visitas
15
abr.
2019

26 d'abril, últim dia per presentar comunicacions o pòsters al Congrés Inclusió.cat

 


El Congrés de l’Acció Social – Inclusió.cat és un esdeveniment organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. adreçat a tots els agents del Sistema Català de Serveis Socials. 

L'objectiu d'aquesta trobada és potenciar la innovació, el coneixement i la professionalització del sector, així com incentivar la creació de coneixement basat en l’evidència, per enfortir les disciplines acadèmiques i professionals en l’àmbit dels serveis socials.

En aquesta segona edició, que se celebrarà a Vic el 3 i 4 de juliol, s'abordarà la promoció de l’autonomia personal i l’atenció des de la proximitat. 

El Col·legi està representat en el Comitè Cientític a través de la treballadora Social i responsable del SAD Municipal de l’Ajuntament de Montgat, Sonia Bacereido

Presentació de resums per a comunicacions i inscripcions

Recordeu que teniu fins el proper 26 d'abril per presentar els resums per a comunicacions i pòsters. Si necesiteu més informació, podeu consultar online la guia pràctica per a la presentació de resums. També podeu fer la vostra inscripció al web del Congrés.

 

Compartir