Compartir
553 visitas
08
set.
2020

23è Seminari internacional: Lideratge, innovació i poder

 


L’Institut per a la innovació organitzativa i social INNOVA, en col·laboració amb Il NODO Group, i amb el suport del nostre Col·legi, del Col·legi Oficial de Psicologia, de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, d'ÒMNIUM Llengua, Cultura, País, i del Congrés Internacional Bion 2020, organitzarà aquest Seminari residencial del 28 de setembre al 3 d'octubre i que tindrà lloc a l'Hotel Balneari Broquetas, de Caldes de Montbui.

El Seminari proporcionarà l’ocasió única de viure en primera persona la constitució dinàmica d’una organització. Els participants, al ser-ne part activa, mobilitzaran el seu potencial d’aprenentatge i l’interioritzaran en profunditat. La metodologia que proposa el Seminari es basa en “adonar-nos del que passa mentre passa”. Mètode gens habitual però molt potent per a un aprenentatge disponible en el dia a dia.

En base a l'acord de col·laboració que tenim amb Innova, les col·legiades podreu sol·licitar una beca que cobreix entre el 20-30% de l'import, en funció de la situació professional de la persona interessada. Per a més informació podeu contactar directament amb els coordinadors del Seminari, David Sierra i Sandra Carau, al  934 153 099 o a innova@innovaccio.net

Consulta el programa


 

Compartir