Compartir
860 visitas
15
set.
2021

20 de setembre: “Presentació Estudi - Intel·ligència artificial i noves tecnologies per entendre i atendre la vulnerabilitat social. El cas INSESS-COVID19”

 


La Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial organitzarà, el proper dilluns 20 de setembre, l'acte “Presentació Estudi - Intel·ligència artificial i noves tecnologies per entendre i atendre la vulnerabilitat social. El cas INSESS-COVID19 (Identificació de Necessitats Socials Emergents com a conseqüència de la Covid-19 i efecte sobre els Serveis Socials del territori)”. Aquest estudi recull, entre d'altres aspectes, les valoracions de la ciutadania en relació a l'atenció dels serveis socials durant la pandèmia provocada per la covid-19. 

El programa és el següent: 

18:30h Benvinguda a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

18:35h Presentació de l’estudi, a càrrec de:

  • Karina Gibert, vicepresidenta d’Igualtat i Ètica del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. Experta de l’estratègia catalana d’Intel·ligència Artificial Catalonia.ai. Ha participat en la redacció de l’Estratègia 2018-2020. Consultora del Departament de Salud Mental de l'OMS per a la conceptualització de sistemes de Salut Mental. Assessora de la Comissió Europea en Ètica de la IA. 
  • Antoni Codina, director General de la Plataforma d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya 2007-2019 i vicepresident de la Federació Catalana d’ONG’s per al desenvolupament 1996-2000.

19:15h Torn de paraules

19:30h Cloenda, a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

L'acte començarà a les 18:30 i es farà en modalitat online. Ja podeu fer la vostra inscripció per poder rebre l'enllaç i veure la jornada. 

Compartir