Compartir
641 visitas
26
oct.
2012

1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya - 27 i 28 d'octubre de 2012

 


 

Aquest cap de setmana es celebra la 1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya, una trobada pionera al nostre país que aplegarà més de 100 experiències vinculades a l’economia social en un cap de setmana farcit d’activitats, xerrades i tallers i que pensem que poden ser del vostre interès.

Aquesta Fira està organitzada per la Xarxa d'Economia Solidària, de la qual el Coop57 n’és una de les entitats sòcies i amb la que hi ha una col·laboració estreta, i es durà a terme a l’antiga fàbrica de la Fabra i Coats del barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona (Veure mapa)

El Coop57 és una de les entitats que participarà a la Fira, tant en un dels estands com en dues de les taules rodones, dissabte al matí i a la tarda. Ens trobareu a l’estand dissabte de 12 a 21h i diumenge de 10.30 fins les 14h. Hem preparat nous materials de difusió del projecte, i volem aprofitar aquest marc inigualable per presentar-los a totes aquelles que us apropeu a la parada.

Us convidem a totes les persones i entitats sòcies de Coop57 a apropar-vos a la Fira, a participar de les nombroses activitats programades i conèixer les experiències d’arreu del territori que allà s’hi donaran cita.

Podeu consultar el programa complet de les jornades aquí: Programa de la Fira d'Economia Solidària

 

Compartir