Compartir
310 visitas
02
març
2020

19 de març: Assemblea General del Col·legi

 


Ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries i l’OMS encaminades a la contenció del coronavirus (COVID-19), el Col·legi hem decidit ajornar els dos actes previstos per a la propera setmana, entre ells l'Assemblea General Ordinària. Properament us informarem de la nova data de l'Assemblea.  


Col·legiades i col·legiats, us convoquem el dijous 19 de març a l'Assemblea General Ordinària del Col·legi. L'acte tindrà lloc a les 17.30h en primera convocatòria i a les 18.00h en segona, a la Sala d’Actes del Pati Manning (C/ Montalegre, 7 de Barcelona). 

L'ordre del dia serà el següent: 

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària del passat 12 de desembre de 2019.
  2. Informe de la degana: diversos assumptes col·legials i presentació del nou servei del Col·legi T’acompanyem, assessorament davant de situacions violentes
  3. Donar compte de l’auditoria comptable de l’exercici 2019
  4. Traspàs del resultat de l’exercici 2019 a partida de “Reserva voluntària” i aprovació, si s’escau, dels comptes anuals de l’any 2019.
  5. Donar compte de la Memòria 2019
  6. Varis
  7. Precs i preguntes 

Consulta la convocatòria

 

DOCUMENTACIÓ PER A L'ASSEMBLEA ORDINÀRIA
Acta Assemblea General Ordinària del 12 de desembre de 2019
Estats financers de l'Exercici 2019
Memòria d'Activitats 2019

 

No pots venir? Delega el teu vot?

En cas que no puguis assistir-hi, podeu delegar el vot, fent arribar l’original de delegació de vot a la seu central del Col·legi mitjançant la persona en qui heu delegat (cada assistent pot portar com a màxim 8 vots delegats segons els Estatuts vigents). 

Descarrega't el document per delegar el vot per a l'Assamblea General Ordinària

Compartir