Compartir
554 visitas
25
jul.
2019

18-20 de setembre: Congrés de Treball Social en l'exercici lliure

 


Els propers 18, 19 y 20 de septiembre de 2019, Roquetas de Mar (Almeria) acollirà II Congreso Nacional y I Internacional ATSEL, sota el lema “Emprendimiento social, Conexión e Innovación”. 

L'entitat organitzadora és ATSEL, Asociación Nacional de Trabajo Social en Ejercicio Libre, que neix de la unió de professionals amb ganes d'emprendre, constituint una entitat que visibilitzi el treball social en l'exercici lliure, defensar els interessos de les i els treballadors socials emprenedors, enriquir la disciplina i establir aliances entre professionals, empreses i/o entitats afins.

A través de diferents ponències i xerrades, amb aquest Congrés es persegueixen diversos objectius

  • Donar a conèixer el Treball Social en Exercici Lliure.
  • Generar un punt de trobada, coneixement i reflexió sobre l'emprenedoria en Treball Social i difondre'l com a sortida professional.
  • Visibilitzar experiències de Treball Social en Exercici Lliure a nivell nacional i internacional.
  • Donar a conèixer les possibilitats del Treball Social com a servei privat extern per a l'Administració Pública, Col·legis Professionals, organitzacions i empreses privades en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa.
  • Crear sinergies entre professionals del Treball Social i altres professions, donant valor a la intervenció social en totes les seves esferes i promovent el treball en xarxa.

 

Fins el 6 de setembre podeu fer la inscripció amb descompte. 

Més informació i preprograma del Congrés 
 

Compartir