Compartir
709 visitas
18
oct.
2021

17 i 18 de novembre: 1r Congrés Europeu de Segona Oportunitat

 


Els propers 17 i 18 de novembre, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitzarà, en col·laboració amb l'Aliança per a la Segona Oportunitat, de la qual el Col·legi en som membres, el 1r Congrés Europeu sobre Segona Oportunitat

Aquest Congrés serà un punt de trobada de tots els actors rellevants en matèria d'insolvència personal i segona oportunitat (advocacia, judicatura, universitat, Administracions Públiques, Col·legis professionals, organitzacions socials...) amb una doble mirada: una mirada a la tramitació de l'Avantprojecte de Llei de Transposició de la Directiva Europea 2019/1023 de reestructuració, i una mirada oberta a analitzar la insolvència, les seves causes, conseqüències i solucions des d'una perspectiva àmplia, jurídica, social i econòmica.

En aquest marc, el Col·legi comptarà amb la participació de la degana, Conchita Peña, que presentarà la taula socioeconòmica "Circuits de col·laboració entre institucions per al tractament de la segona oportunitat. (Presentar model de treball i divulgació de l'Aliança-Sindicatura de Greuges)", que tindrà lloc el dia 18 de novembre, a les 9:30h. Així mateix, també hi participarà com a ponent en nom del TSCAT, el treballador social i cap d'Atenció Primària de Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Juan Manuel Rivera Puerto, en aquest cas, en la taula socioeconómica "Acompanyament a situacions d'insolvència personal", que se celebrarà el mateix 18 de novembre a les 10:45h. 

El Congrés està estructurat en sessions o taules de treball en paral·lel, amb dos eixos principals: taules jurídiques i taules socioeconòmiques; així com tallers pràctics. Consulta el programa del Congrés

Aquest 1er Congrés se celebrarà en format híbrid, ja que els congressistes tindran la possibilitat d'assistir presencialment a la seu de l'ICAB per a algunes activitats o bé seguir-lo en format on-line. Més informació sobre les inscripcions.

 

Compartir