Compartir
919 visitas
03
des.
2020

16 de desembre: presentem les primeres publicacions del Seminari Permanent d'Història

 


El proper dimecres, 16 de desembre, tindrà lloc la presentació online de les primeres publicacions realitzades pel Seminari Permanent d'Història del Col·legi

Es tracta del monogràfic "Inicis del treball social als hospitals de Catalunya", coordinat per Glòria Rubiol; i del monogràfic "Treball Social Comunitari a Catalunya de 1960 a 1980. Una aportació històrica", de les autores Teresa Casanovas Garcia, M. Montserrat Plans Ferrer i Rosa Romeu Tarragona.

El programa de l'acte serà el següent: 

  • 17h: Benvinguda per part de la degana del Col·legi, Conchita Peña, i per part de les referents del Seminari
  • 17:15h: Ponència "Un marc històric general pel Treball Social (1939-1990)", de Salvador Carrasco, professor d'Història d'Espanya i Europa Contemporània i d’Història del Franquisme a l'Escola Superior de Ciències Socials de l’ICESB i de Sociologia contemporània a l'Escola Universitària de Treball Social (ICESB).  Catedràtic (jubilat) de Sociologia en la Universitat de Barcelona - Escola Universitària d'Empresarials  i a la Facultat de Economia. Autor del pròleg del monogràfic "Treball Social Comunitari a Catalunya de 1960 a 1980. Una aportació històrica".
  • 17:45h Ponència de Glòria Rubiol, treballadora social, Doctora en Història, coautora del llibre "Les associacions d'assistents socials i el Col·legi de Treball Social de Catalunya " (2014). Coordinadora del Seminari d'Història del Treball Social a Catalunya (2015-2020) i coordinadora de la recerca “Inicis del Treball Social als hospitals de Catalunya”. 
  • 18:05h. Ponència de la Teresa Casanovas, treballadora social,  Màster en Programació Neurolingüística i Màster en ètica de la Intervenció Social. Coordinadora del Seminari d'Història del Treball Social a Catalunya. Coautora de la recerca “El Treball Social Comunitari a Catalunya de 1960 a 1980”.
  • 18:20h: Torn de preguntes
  • 18:30h: Cloenda de l'acte per part de la degana del Col·legi

Aquest acte serà gratuït, obert a tothom i es podrà seguir a través del canal de Youtube del Col·legi.  Per poder rebre l'enllaç i connectar-vos a la xerrada, heu de fer la inscripció prèvia obligatòria.

 

 

Compartir