Compartir
966 visitas
03
des.
2020

15 de desembre: presentació del II Dictamen d'Habitatge i Treball Social

 


La Comissió d'Habitatge del Col·legi presentarà, dimarts 15 de desembre, el II Dictamen d’Habitatge i Treball Social. Un treball fruit d’un procés que suma la reflexió, l’observació, la detecció i l’acció de les professionals del treball social en matèria d’habitatge i que es va iniciar amb una jornada de treball on més de vuitanta professionals van viure com una oportunitat la reflexió sobre el sentir de la professió i sobre la situació de l'habitatge arreu dels territoris de Catalunya que hi estaven representats. 

L'acte, moderat per la membre de la Comissió, Amparo Alcoverro, comptarà amb la participació de Mercè Civit, membre de junta del TSCAT que farà la benvinguda, d'Irene Escorihuela, directora de l'Observatori DESC, que farà una ponència; així com amb la intervenció dels membres de la Comissió, Tònia Albert, Anna Gómez i Israel Ureña, que seran els encarregats de presentar el II Dictamen. Finalment es farà un torn de preguntes i la cloenda. 

Aquest acte, que s'iniciarà a les 17h, serà gratuït, obert a tothom i es podrà seguir a través del canal de Youtube del Col·legi. Per poder rebre l'enllaç i connectar-vos a la xerrada, heu de fer la inscripció prèvia obligatòria.

Compartir