Compartir
54 visitas
16
gen.
2020

13 i 14 de març: 14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

 


Els propers 13 i 14 de març es duran a terme les 14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, de les quals el nostre Col·legi es part del Comitè organitzador juntament amb vuit col·legis professionals més implicats en l’atenció d’aquest sector de la població. 

L'objectiu principal és poder donar resposta a les necessitats de formació dels i les professionals, tenint en compte les demandes fetes en anteriors edicions i les darreres novetats del sector. Aquestes jornades estan adreçades a tots els i les professionals del sector de les residències de gent gran, així com a d'altres professionals que puguin estar interessats/des.

 

La participació del Col·legi

Per part del TSCAT ens representa una edició més l’Eulàlia Cucurella, com a membre del Comitè organitzador i presidenta del Comitè Científic. També moderarà una de les taules rodones de les jornades "Demència. Quan no sabem què fer". A més, també hi participarà el membre de la Comissió de Mediació del Col·legi, Artur Roman, com a ponent dins de la taula rodona "La mort genera conflictes? Anticipem-nos"
Com a col·legiades i col·legiats del TSCAT, teniu preu especial en la quota d'inscripció.

Més informació de les 14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

 

 

 

 

Compartir