Compartir
2172 visitas
16
oct.
2019

13 de novembre: presentació del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

 


L'Espai Francesca Bonnemaison acollirà el dimecres 13 de novembre l'acte precongresual on es presentarà el IV Congrés de Serveis Socials Básics i Especialitzats, que se celebrarà a l'octubre de 2020 i que estarà liderat, en aquesta edició, pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya i organitzat conjuntament amb el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya i el nostre Col·legi. 

El Congrés portarà per lema "Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia" i té com a objectiu la mirada i l'análisi de la complexitat de la realitat social, la reflexió i l'intercanvi de coneixements científics i provinents de la práctica professional.

Durant l'acte precongressual també es presentaran les principals conclusions del III CSSB, liderat pel Col·legi i que es va celebrar l'octubre de 2018. 

Programa de l'acte: 

  • 17:30 h. Recepció i acreditació assistents

 

  • 18:00 h.Inauguració a cárrec de:

Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya
Conchita Peña, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
Maria Rosa Monreal, presidenta del Col·legi de Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Guillermo Mattioli, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

 

  • 18:15 h. Conclusions del III Congrés, a cárrec de Juan Manuel Rivera, membre del comite científic del III CSSB i presentació del IV Congrés, a cárrec de Pilar Morral, comissionada.

 

  • 18:45 h. Conferència: “Autonomies i interdependències en societats complexes”, a càrrec de Ramon Alcoberro, doctor en filosofia. Presenta, M. Concepció Torres, professora i membre del deganat de la Facultat de Ciéncies de Educació i Psicologia de la URV.

 

  • 19:45 h. Cloenda - Comités del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

 

  • 20:00 h. Refrigeri

 

Inscripcions 

Descarrega't el díptic de l'acte

 

Compartir