Compartir
930 visitas
08
març
2015

10es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

 

gent gran, jornades interdisciplinars


Els propers dies 11 i 12 de març de 2016 es celebraran les 10es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, que estan adreçades a tots els professionals del sector de les residències de gent gran, així com a tots aquells professionals que puguin estar interessats.

Aquest any, com a cada edició, l’objectiu principal és poder donar resposta a les necessitats de formació dels professionals, tenint en compte les demandes fetes en anteriors edicions i les darreres novetats del sector. Per aquest motiu, els eixos centrals a tractar són el treball en equip, els ingressos a la residència, les tecnologies de la informació i la comunicació i els problemes amb l’eliminació urinària, entre d’altres.

El Col·legi és un dels membres organitzadors de les jornades i la Degana Núria Carrera, participarà en una de les taules rodones. Per això, totes les persones col·legiades que s’identifiquin poden rebre una beca per a participar-hi. D’aquesta manera, en comptes de pagar els 180€ oficials, la inscripció els costaria 135€. Podreu formalitzar la vostra inscripció a partir del 8 de gener i podeu presentar ja els vostres treballs en format pòster.

Veure programa i inscripcions

Compartir