Compartir
509 visitas
16
nov.
2011

VII Jornada Tècnica del PEMB

 


La crisi econòmica està tenint efectes devastadors en el mercat de treball a Espanya i Catalunya.  La taxa d’atur s’ha elevat en gairebé dotze punts d’ençà; l’inici de la crisi i s’ha situat molt per sobre de la mitjana dels països de l’entorn.  La incidència de l’atur, d’altra banda, s’ha manifestat de manera clarament desigual entre la població i ha afectat amb molta més intensitat a determinats col·lectius, entre els quals es troba la població més jove.

 

Davant d’aquesta realitat, el Pla Estratègic Metropolità; de Barcelona és conscient de que no pot oblidar el tema perquè, és evident que, gairebé totes les mesures del Pla perden el seu sentit sense plantejar mesures encaminades a resoldre el problema.

 

Ens ha semblat que, d’entrada, dos temes són centrals en aquest àmbit:  el del sistema educatiu i el del mercat de treball.

 

És, per tot això, que hem convocat els propers dies 14 i 15 de desembre, als agents econòmics i empresarials juntament amb experts dels diferents àmbits per d’emanar-los-hi, no grans discursos ni diagnòstics, sinó mesures concretes molt focalitzades a la resolució del problema.

 

En el link que hi ha sota l’Assumpte d’aquesta carta, trobareu el programa de la Jornada, així com la butlleta d’inscripció.  Espero que ens voldreu acompanyar amb la vostra presència, però sobretot, amb els vostres suggeriments.  No ens podem permetre el luxe de perdre idees.

 

Compartir