Actes

Actes destacats

20-1-2020

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, la Comissió de Mediació del Col·legi organitzarà la conferència “Aspectes de Dret de Família i Normativa vigent i pendent d'aprovació sobre Drets de Menors a tenir en compte en els conflictes de família”. 

L'acte, que estarà moderat per Roser Caba, referent de la Comissió de Mediació, s'iniciarà a les 18h amb les intervencions de la vicedegana del Col·legi, Marga Garcia, i del tècnic del Centre de Mediació de Dret Civil de Catalunya, Joan Sendra Montes.

Seguidament, es durà a terme la conferència de la mà de Maria Serra, advocada i mediadora amb postgraus amb dret de família, i dret civil català i mediació.

Finalment, s'obrirà un torn de preguntes amb les i els assistents. L'acte va adreçat a treballadores socials i altres professionals, mediadores i no mediadores, perquè puguin donar resposta en situacions de conflictes familiars. 

Aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Dret Civil de Catalunya

 

22-1-2020

El proper 22 de gener durem a terme l'últim debat del cicle "Dones en diàleg". Aquest cicle, impulsat per l'equip de gènere del Col·legi, ha permès debatre sobre temes com la salut, les violències sexuals o la corresponsabilitat i els treballs de cura des de la perspectiva de gènere. 

En aquest darrer debat el tema a tractar serà el fenòmen del sensellarisme, amb la participació de:

  • Clara Naya, coordinadora de l'Associació Lola, no estàs sola
  • Ma Virginia Matulic, professora i investigadora de la UFR Treball Social de la UB
  • Irantzu Varela, periodista i feminista.

Obrirà la sessió la degana del Col·legi, Conchita Peña, i la moderarà la vicedegana, Marga Garcia.

30-1-2020

Presentació del programa "Envelliment actiu" de la Fundació Autisme Mas Casadevall, així com de l'exposició dels reptes que es presenten en aquesta "etapa invisible" per a la societat de les persones amb TEA i DI.

Es parlarà també dels estudis i de la situació actual i de l'experiència a Mas Casadevall en ambdues etapes i del programa d'envelliment actiu del Mas.

Tots els actes

Girona, 20/02/2020

La mort ha estat sempre un tema tabú per a la societat, però el cert és que la mort és un procés natural amb el qual tota persona tard o d'hora s'acaba trobant.

Aquesta xerrada organitzada per la Delegació de Girona del Col.legi de Treball Social, juntament amb l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD), pretén desestigmatitzar la mort i facilitar el diàleg, agafant com a fil conductor el dret a una mort digna. 

 

Girona, 30/01/2020

Presentació del programa "Envelliment actiu" de la Fundació Autisme Mas Casadevall, així com de l'exposició dels reptes que es presenten en aquesta "etapa invisible" per a la societat de les persones amb TEA i DI.

Es parlarà també dels estudis i de la situació actual i de l'experiència a Mas Casadevall en ambdues etapes i del programa d'envelliment actiu del Mas.

Tortosa, 30/01/2020

La Delegació de Terres de l'Ebre celebrarà l'Assemblea General Ordinària el proper 30 de gener de 2020.

Barcelona, 22/01/2020

El dimecres 22 de gener celebrarem el darrer debat del cicle "Dones en diàleg" i que es dedicarà al tema de sense llar. 

Barcelona, 20/01/2020

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, la Comissió de Mediació del Col·legi realitzarà, el 20 de gener, la conferència “Aspectes de Dret de Família i Normativa vigent i pendent d'aprovació sobre Drets de Menors a tenir en compte en els conflictes de família”. 

Orientació i Borsa de Treball