Tots els actes

Girona, 02/09/2020

Explicació dels ordres d'ajuda d'en Bert Hellinger, quina repercusió té l'actitud dels treballadors socials davant les entrevistes i les famílies que atenem, com juga a favor l'actitut neutra davant la intervenció, com es pot adoptar una actitut neutra.

, 09/09/2020

Dimecres 9 de setembre de 2020, a les 17h, la UVic i el Col·legi organitzem una nova sessió informativa online per resoldre tots els dubtes i preguntes sobre el Postgrau en Peritatge Social. 

, 09/09/2020

El proper 9 de setembre, a les 17:30h, el Col·legi organitzarem el webinar "Al voltant de la confidencialitat en temps d'incertesa". 

En aquesta conferència online s'abordaran diferents aspectes relacionats amb la confidencialitat i el treball social, especialment en aquests mesos marcats per la pandèmia per la covid-19.

Girona, 15/10/2020

En aquesta xerrada sobre la inserció laboral de persones vulnerables,ens explicaran quins projectes desenvolupa Càritas, quins reptes es planteja, com es financia, com és treballa la inserció i quins recursos hi ha.

 

Tindrà lloc el dijous 15 d'octubre de 17 a 19 hores a la seu de la delegació.

 

Anirà a càrrec d’Imma Cullell, graduada en Educació Social. Cap del programa d’Orientació Sòcio Laboral i Prospecció de Càritas Diocesana de Girona