RTS 212 Català
27
abr.
2018

RTS 212 - Català

poder, Treball Social, empoderament

Body

Quan pensem en el treball social i el poder, què es el primer que evoquem? La relació amb els polítics? El poder que tenim sobre els nostres usuaris? El conflicte d’interessos? El context en què ens movem? La condició femenina de la nostra professió?

Continuem preguntant: Considerem el poder com una oportunitat o té més aviat connotacions negatives? Estem molt influïts per les notícies d’abús i corrupció? Ens impressiona massa la responsabilitat de la nostra feina?

Són molts interrogants, potser massa. Però això és el que l’equip de la RTS ens hem preguntat abans de dissenyar aquest número. Resulta difícil respondre a tot, però creiem que seria un bon exercici de responsabilitat que cadascun de nosaltres pogués dedicar una estona a pensar en la seva relació professional i el que significa tenir poder o no tenir-lo, i com ens hi relacionem i com l’exercim. En les pàgines següents, escrites per professionals qualificats, us oferim punts de reflexió que poden ajudar en l’exercici d’introspecció particular o col·lectiva.

Orientació i Borsa de Treball