Esteu aquí

Encara no t´has col·legiat?

Ubicació Seu del TSCAT
Carrer Portaferrissa 18, 1 1a
Barcelona
Dates de realització
Inici: 14 gener 2016
Fi: 14 gener 2016
Horari: 17 a 19:30 h
Durada: hores
Mínim de participants:
0 participants
Import

Jornada La mediació com a mètode d'intervenció social. Experiències pràctiques.

El proper dijous 14 de gener de 17 a 19:30h se celebrarà a la Seu Central del Col·legi (Portaferrissa, 18, 1er 1a. 08002 Barcelona) la jornada ‘La  Mediació com a mètode d'intervenció social.  Experiències pràctiques’.

A la jornada, organitzada per la Comissió de Mediació del Col·legi amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, es realitzarà la conferència ‘La Mediació i la gestió alternativa de conflictes com a eina de la intervenció social en la família’, a càrrec d’Aleix Ripol-Millet. Seguidament també es farà una taula d’experiències de diferents Serveis d’intervenció a la família, des de la mediació i la GAC: Servei SOMMIA de INVIA, VINCLES i Assesor educatiu, entre d'altres ponències pendents de confirmar. També s´informarà sobre el possible conveni amb la UVic per a la realització d´un postgrau en resolució de conflictes i mediació familiar.

Aquesta jornada està destinada a mediadores i mediadors professionals de qualsevol àmbit d'intervenció i no professionals interessades en la mediació i la gestió de conflictes familiars. Aviat us podreu inscriure mitjançant un formulari que penjarem en aquesta mateixa notícia.

Per a inscriure’t has d’estar registrada/registrat a la web

·        Si ja has fet amb anterioritat el registre a la pàgina web del Col·legi, clica aquí per identificar-te.

·        Si ets persona col·legiada/precol·legiada i encara no t’has registrat a la pàgina  web del Col·legi,  clica aquí.

·        Si no ets persona col·legiada/precol·legiada , per registrar-te a la pàgina web del Col·legi clica aquí.

 

El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pels inscrits al curs. Si ja estàs inscrit, conecta't
El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pel personal administratiu curs.