Esteu aquí

Encara no t´has col·legiat?

Ubicació Seu del TSCAT
C/ Portaferrissa, 18
Barcelona
Dates de realització
Inici: 27 febrer 2019
Fi: 27 febrer 2019
Horari: De 17 a 19h
Durada: 2 hores
Mínim de participants:
0 participants
Import

Col·loqui sobre la custòdia compartida

Places exhaurides. Per formar part de la llista d'espera, pots enviar un correu a informacio@tscat.cat indicant nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte.

El proper 27 de febrer, la Comissió d’Infància i Família del Col·legi realitzarà un col·loqui per respondre algunes de les preguntes més freqüents sobre la custòdia compartida. 

Alguns dels aspectes que es tractaran seran: la custòdia compartida es pot organitzar igual a totes les edats? Com abordem la mesura de custòdia compartida en famílies en conflicte? Què és important per establir organitzacions temporals de custòdia compartida en petita infància? Què podem dir les treballadores socials en aquest àmbit?

A més, durant l'acte, l'Esther Benito i la Meritxell Ortí, treballadores socials de l’EATAF i membres de la Comissió d'Infància presentaran l’APP EATAF-ORIENTA, un instrument orientatiu per als operadors jurídics de cara a l’organització de la coparentalitat quan les famílies amb infants menors de 6 anys se separen i els progenitors estan immersos en un conflicte d’alta intensitat.

Dades del Col·loqui

Dia: 27 de febrer de 2019
Hora: De 17 a 19h
Lloc: A la Seu Central del Col·legi Oficial de Treball Social (Només per a col·legiades i precol·legiades. Places limitades)Places exhaurides. Per formar part de la llista d'espera, pots enviar un correu a informacio@tscat.cat indicant nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte..
El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pels inscrits al curs. Si ja estàs inscrit, conecta't
El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pel personal administratiu curs.