| TSCAT

Esteu aquí

Orientació i Borsa de Treball

Empreses i Institucions

El Col·legi posa a la vostra disposició la Borsa de Treball  per a la recerca de professionals del Treball Social. Aquí hi trobareu el perfil professional que necessiteu. Envieu-nos un missatge electrònic a orientaciobt@tscat.cat i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres.

Ens plau informar-vos que properament disposareu d’una plataforma per a gestionar amb agilitat i eficàcia les vostres ofertes de treball i la gestió de les candidatures. Us informarem en les pròximes setmanes!

 

Col·legiades i col·legiats

En aquest servei trobaràs les eines necessàries que t'ajudaran en la recerca i la millora professional, des de l’orientació personalitzada i activitats vinculades a la recerca de feina, fins a ofertes de treball. T'oferim un servei de qualitat, rigorós, compromès amb el col·lectiu i de confiança amb el qual desitgem et faciliti la incorporació, la millora i/o el canvi professional  que puguis desitjar.

  • Orientació professional: si requereixes un assessorament individualitzat per millorar els teus recursos en la recerca de feina, no dubtis a posar-te en contacte amb l’equip especialitzat del TSCAT mitjançant l’adreça orientaciobt@tscat.cat

Periòdicament ens desplaçarem a les diferents Delegacions del Col·legi per atendre totes les demandes de les col·legiades d’arreu de Catalunya.

  • Formació i activitats vinculades a la recerca i millora professional: periòdicament programem tallers i activitats que us ajudaran en el vostre itinerari personal, tant a la seu central com a les diferents Delegacions.

  • Recursos per a la recerca de feina: no deixis de consultar la relació de documents amb eines i consells pràctics que et poden ajudar en aquesta etapa.

  • Borsa de treball: accedeix a ofertes, tant del sector públic com privat. Pots filtrar-les per província i/o per paraula clau. Recorda que el Col·legi realitza la difusió de les ofertes de treball però no es fa responsable de les dades que consten en les mateixes.

En aquest apartat trobareu ofertes laborals a nivell internacional. Des del Col·legi no podem garantir que aquestes ofertes reuneixin les condicions laborals segons noramtiva aplicable de cada estat.

En tot cas, en aquest nou procés que esteu engegant, des de la Comissió de Relacions Internacionals del Col·legi tenim a la vostra disposició de documentació orientativa vers quins són els tràmits per intervenir com professionals del treball social en el país d’on es publica l’oferta.