Esteu aquí

Orientació i Borsa de Treball

Col·legiades i col·legiats

En aquest servei trobaràs les eines necessàries que t'ajudaran en la recerca i la millora professional, des de l’orientació personalitzada i activitats vinculades a la recerca de feina, fins a ofertes de treball. T'oferim un servei de qualitat, rigorós, compromès amb el col·lectiu i de confiança amb el qual desitgem et faciliti la incorporació, la millora i/o el canvi professional que puguis desitjar.

 • Orientació professional: si requereixes un assessorament individualitzat per millorar els teus recursos en la recerca de feina, no dubtis a posar-te en contacte amb l’equip especialitzat del TSCAT mitjançant l’adreça orientaciobt@tscat.cat. Periòdicament ens desplaçarem a les diferents Delegacions del Col·legi per atendre totes les demandes de les col·legiades d’arreu de Catalunya.

 • Formació i activitats vinculades a la recerca i millora professional: periòdicament programem tallers i activitats que us ajudaran en el vostre itinerari personal, tant a la seu central com a les diferents Delegacions. 

 •   - Els 10 millors consells per a la recerca de feina!. 21 de març. Delegació de Lleida
   
  Dissenya el teu itinerari professional: el millor CV i els millors canals!. 3 d'abril. Delegació de Girona
   
  Taller de Recerca de Feina per a TS. 9 d'abril. Seu Central

 • Recursos per a la recerca de feina: no deixis de consultar la relació de documents amb eines i consells pràctics que et poden ajudar en aquesta etapa.

 • Borsa de treball: accedeix a la plataforma on podràs tenir al teu abast el major nombre d’ofertes com a professional del Treball Social en un sol “clic”.

 

Per accedir a la Borsa de treball:
Si ja heu fet el registre a la pàgina web del Col·legi, cliqueu a El meu perfil
Si no heu fet el registre, entreu a registrar-vos aquí

18/03/2019
Sabadell (Barcelona )
13/03/2019
Barcelona (Barcelona )
12/03/2019
Rosselló (Lleida) (Lleida )
12/03/2019
Sucs (Lleida) (Lleida )
12/03/2019
Llinars del Vallès (Barcelona )
11/03/2019
Sabadell y Manresa (Barcelona )
11/03/2019
Barcelona (Barcelona )
11/03/2019
Badalona (Barcelona )
08/03/2019
Granollers (Barcelona )