Esteu aquí

Orientació i Borsa de Treball

Empreses i Institucions

El Col·legi posa a la vostra disposició la Borsa de Treball  per a la recerca de professionals del Treball Social. Aquí hi trobareu el perfil professional que necessiteu. Envieu-nos un missatge electrònic a orientaciobt@tscat.cat i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres.

Ens plau informar-vos que properament disposareu d’una plataforma per a gestionar amb agilitat i eficàcia les vostres ofertes de treball i la gestió de les candidatures. Us informarem en les pròximes setmanes!

 

Col·legiades i col·legiats

En aquest servei trobaràs les eines necessàries que t'ajudaran en la recerca i la millora professional, des de l’orientació personalitzada i activitats vinculades a la recerca de feina, fins a ofertes de treball. T'oferim un servei de qualitat, rigorós, compromès amb el col·lectiu i de confiança amb el qual desitgem et faciliti la incorporació, la millora i/o el canvi professional  que puguis desitjar.

  • Orientació professional: si requereixes un assessorament individualitzat per millorar els teus recursos en la recerca de feina, no dubtis a posar-te en contacte amb l’equip especialitzat del TSCAT mitjançant l’adreça orientaciobt@tscat.cat. Periòdicament ens desplaçarem a les diferents Delegacions del Col·legi per atendre totes les demandes de les col·legiades d’arreu de Catalunya.

  • Formació i activitats vinculades a la recerca i millora professional: periòdicament programem tallers i activitats que us ajudaran en el vostre itinerari personal, tant a la seu central com a les diferents Delegacions.

  • Recursos per a la recerca de feina: no deixis de consultar la relació de documents amb eines i consells pràctics que et poden ajudar en aquesta etapa.

  • Borsa de treball: accedeix a ofertes, tant del sector públic com privat. Pots filtrar-les per província i/o per paraula clau. Recorda que el Col·legi realitza la difusió de les ofertes de treball però no es fa responsable de les dades que consten en les mateixes.

19/10/2018
Tàrrega (Lleida )
19/10/2018
Barberà del Vallès (Barcelona )
19/10/2018
Tarragona (Tarragona )
19/10/2018
Igualada (Barcelona )
18/10/2018
Sant Pere de Ribes (Barcelona )
18/10/2018
Llagostera (Girona )
18/10/2018
Girona (Girona )
18/10/2018
Vacarisses (Barcelona )
18/10/2018
Abrera (Barcelona )