Esteu aquí

Manifest TIAC, pacte per a la infància a Catalunya

Manifest TIAC, pacte per a la infància a Catalunya

El 19 de juliol del 2013 es va signar el Pacte per a la Infància a Catalunya per setanta agents institucionals, polítics, econòmics i socials. Una iniciativa, promoguda en principi per entitats privades i assumida, impulsada i liderada després per la Conselleria de Benestar Social. Un acord que va significar un compromís compartit i un pla estratègic.

D’aquests 70 agents signants, 21 formen part de la Taula per a la Infància i l’Adolescència de Catalunya (TIAC); és amb aquesta proporció de compromís pel qual ens en sentim responsables i volem manifestar el nostre desacord amb el seguiment que es fa del Pacte per a la Infància i l’Adolescència de Catalunya tal i com el vàrem signar el 19 d juliol del 2013. No compartim la situació actual del Pacte, ni de l’objectiu principal pel que va ser creat: el desplegament de la Llei dels Drets i de les Oportunitats en la Infància i l’Adolescència de Catalunya.

És per aquest motiu que establim un període de reflexió en les nostres responsabilitats de col·laboració institucional, fins que sigui evident una voluntat manifesta sobre els objectius i la participació consensuada entre tots els signants del Pacte.

Per aquest motiu, aquest Manifest està fet amb la voluntat de ser conseqüents amb el nostre compromís del Pacte que vàrem signar, i reivindicar la responsabilitat que varen adoptar en aquell moment les diferents Administracions públiques.

Aquí podeu llegir el manifest

 

 

Workflow history
ID de la revisió Nom del camp Data Old state New state name By Comentari Operacions
0 No state No state Anònim (no verificat)