Dictàmens | TSCAT

Esteu aquí

Supervisió

La supervisió és un instrument de treball que permet millorar la praxis professional, a partir d’un procés de treball personal i/o grupal, mitjançant tècniques d’anàlisi i reflexió de la pràctica professional en un determinat context. És una oportunitat per a la reflexió i el pensament i permet potenciar les seves capacitats i competències professionals.

Des del Col·legi et presentem un Nou Servei de Sensibilització a la Supervisió que pots realitzar en dues fases i que pots veure més detalladament en aquest en aquest díptic:

1a Fase: Sensibilització a la supervisió

2a Fase: Supervisió individual o grupal

Ja pots omplir aquest full de sol·licitud, adreçant-lo a la Seu o Delegació on voldràs fer la supervisió

Amb aquesta consciència, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya continua el projecte de supervisió grupal a disposició dels professionals del treball social i els seus equips per tal que puguin reforçar la seva tasca i enfortir-se personalment.

Els objectius del Col·legi amb la implantació del projecte de supervisió grupal són:

  • Oferir un servei adaptat a les necessitats dels treballadors/es socials i els seus equips que treballen en diferents àmbits professionals.
  • Diversificar l’oferta del servei de supervisió ampliant els punts de vista a altres matèries que fins ara no s’han afrontat des del Col·legi.
  • Implicar en la transferència de coneixements i pràctiques professionals a altres professionals del treball social.
  • Oferir eines i tècniques personals i professionals que puguin ser útils a les persones que desenvolupen la seva pràctica professional.
  • Possibilitar la reflexió i el treball en grup a partir dels punts d’interès de tots els membres que el conformen.
  • Potenciar l’empoderament del col·lectiu de treballadores i treballadors socials i dels seus equips així com augmentar la seva autoestima.


Tots els supervisors i supervisores són treballadors/es socials experts en aquestes tasques, porten anys realitzant supervisió i són coneixedors del camp d’acció social. En aquests moments, el Col·legi compta amb un grup de més de 20 supervisores acreditades.

 

A continuació trobareu les diferents modalitats de supervisió a les que podeu accedir:

Condicions Supervisió Individual

Condicions Supervisió Individual o Grupal per a mediadores/mediadors

Condicions Supervisió de Supervisors/es

 

Supervisió per equips de treball  a entitats públiques o privades,  per tenir més informació contacteu amb formacio@tscat.cat