Esteu aquí

CSSB - III CONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS

Logo III Congrés de Serveis Socials Bàsics

Acompanyament professional

Transformació col·lectiva

17 i 18 d’octubre de 2018

La Farga Congress –  L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 
Preu d'inscripció al Congrés
Membres dels col·legis organitzadors (TSCAT, COPC, CEESC i COPEC)->60 €
Estudiants i persones col·legiades a l'atur->35 €
Altres->80 €
 

Si us plau, omple el següent formulari per inscriure’t al III Congrés de Serveis Socials Bàsics (17-18 d’octubre de 2018).

 

Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.

Si us plau, escriu el teu nom i cognoms en majúscules i amb els accents que pertoquin. Tal com ho introdueixis, sortirà el teu nom al certificat de participació
Els fitxers han de ser de menys de 6 MB.
Tipus de fitxers permesos: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
Els fitxers han de ser de menys de 6 MB.
Tipus de fitxers permesos: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
Altres informacions
D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatizat anomenat Participants CSSB18, la finalitat del qual es trametre informació sobre el Congrés de Serveis Socials Bàsics. L’òrgan responsable del fitxer es el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’adreça on la persona interessada pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades pel TSCAT, en els terme i les condicions previstes, us podeu adreçar a catalunya@tscat.cat o bé al c/Portaferrissa, 18 1r 1a, de Barcelona. Les dades les cedirem als altres Col·legis organitzadors (Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Col·legi de Psicologia de Catalunya i el Col·legi de Pedagogia de Catalunya) per a la gestió del Congrés i perquè pugueu rebre informació de futurs congressos o actes precongressuals de Serveis Socials Bàsics.