Esteu aquí

Compartir
521 visitas
20
set.
2017

XIII Congreso Estatal y I Congreso Iberoamericano de TS

congreso estatal, congreso iberoamericano

Us informen dels avenços en relació al Congrés XIII Congreso Estatal y I Congreso Iberoamericano de Trabajo Social: “Construyendo Comunidades Sostenibles: Dilemas y retos”, que es celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’octubre de 2017 a Mérida (Badajoz-Espanya).

 

El Congrés acollirà a l’amfiteatre romà de Mèrida la seva inauguració el 19 d’octubre a les 21.30h. Pots consultar el programa científic aquí i el del foro aquí i descarregar-te el díptic del Congrés en aquest enllaç. Recordar-vos que la conferència marc anirà a càrrec de Chistian Felber, iniciador de l’Economia del Bé Comú. També participaran en el Congrés Sami Naïr, expert en immigració i moviments migratoris i Teresa Matus amb el seu treball d’investigació sobre “Innovación social efectiva: construcción de una batería de instrumentos cuantitativos y un soporte tecnológico para mejorar los procesos de medición de la calidad en programas sociales”.

 

En aquest temps s’han presentat més de 440 resums de comunicació amb un total de 790 autores i autors de tot Espanya, Portugal i Iberoamèrica.

Veure el vídeo promocional i la pàgina web del Congrés

Compartir