Esteu aquí

Compartir
963 visitas
03
maig
2018

Torna el BizBarcelona. Participa al networking interprofessional i vine a gaudir de la conferència “Noves tendències del màrqueting per a professionals”

bizbarcelona
Demana a catalunya@tscat.cat el teu codi d'accés gratuït al Saló!!!

 

Un any més torna a Fira Barcelona els dies 30 i 31 de maig, al recinte de Montjuïc, el BizBarcelona, el saló que acompanya les persones emprenedores i les pimes en aquest procés de transformació, aportant eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.

En el marc del Saló, els membres que formen la Intercol·legial hem organitzant la conferència sobre Noves tendències del màrqueting per a professionals, a càrrec del reconegut ponent Santi Román, expert en competències, coneixements i habilitats digitals. Aquesta conferència posarà en relleu la importància de les estratègies de màrqueting com a instrument indispensable per al professional del segle XXI. Especialment, se centrarà en el context dels canvis tecnològics, socials, econòmics i culturals que exigeixen un enfocament renovat per respondre adequadament als reptes que cal afrontar. Serà el 30 de maig a les 16 hores a la Sala Màrqueting.

Igualment, els membres integrants de la Intercol·legial i el BizBArcelona et convidem a participar gratuïtament del networking interprofessional, entre col·legiats i empreses de tots els sectors que estan buscant un perfil com el teu. Bloquejat l’agenda el 30 de maig de 10 a 13h.

Enguany la transformació social,  l'emprendre i desenvolupar negocis en el marc d'una economia social i sostenible, entendre els canvis socials que estan afectant la manera de fer negoci, cobra especial rellevància. En aquest espai trobaràs coneixement sobre: economia social i solidaria, economies transformadores, economia col·laborativa, el tercer sector i empreses d'inserció i economia verda i circular.

Es tracta d’una jornada única dirigida exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci i que posa èmfasi en el sector social.

  • S’elaborarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant.
  • Les/Els participants rebran per mail, 7 dies abans del networking, les seves agendes amb els horaris de les reunions.
  • A més, tindràs l'oportunitat de entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d'unes pantalles instal·lades a l'espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s'interessin pel teu anunci.

 

Si estàs interessat en participar-hi, sol·licita al correu electrònic catalunya@tscat.cat el codi d’accés gratuït al Saló.

Si ens vols visitar, l’estand de la Intercol·legial d’enguany és el número A-107.

Més informació

 

Compartir