Esteu aquí

Compartir
824 visitas
19
set.
2017

Supervisió grupal per a mediadors/es

supervisió, supervisió grupal, mediadors

La supervisora Eva Noguera, mediadora de conflictes en l’àmbit públic i privat de tipus comunitari, familiar i organitzacional i treballadora social i fundadora i directora de EsMediacio, Gestió Integral de Conflicte, serà l’encarregada de dinamitzar aquest espai per a mediadores/s de treball social o d'altres professions que vulguin ser supervisades.

Aquest és un espai d’anàlisi i reflexió de la practica professional que té per objectiu la millora de la praxis dels mediadors/res de qualsevol professió a través de  l’intercanvi i l’aprenentatge de coneixements tècnics i metodològics constitutius de les bones pràctiques. Es tracta d’un espai grupal de treball entorn la pràctica professional en Gestió Alternativa de Conflictes (GAC)  i  Mediació. Alhora és un espai de suport i  assessorament professional entorn els reptes i  les dificultats de l’exercici professional.  

Constarà de 8 sessions, de dues hores cada una (de 17.00 a 19.00 hores):

- 9 d'octubre de 2017

- 13 de novembre de 2017

- 11 de desembre de 2017

- 15 de gener de 2018

- 12 de febrer de 2018

- 12 de març de 2018

- 16 d'abril de 2018

- 14 de maig de 2018

Formació acreditada pel Centre de Mediació del Dret Privat de la Generalitat de Catalunya

Més informació i inscripcions

DIUEN D'AQUESTA SUPERVISIÓ...

 “La supervisión para mi ha sido espacio creativo y de aprendizaje, de formación continuada. La ventaja y utilidad es que es un traje a medida” 

Carmen Solanes, Mediadora.

 

“La supervisió ha estat un espai de co-aprenentatge. Una trobada de persones mediadores que ens hem entregat amb sinceritat per tal de ser millors professionals. Hem aportat la nostra experiència i vivència de la pràctica quotidiana. L'acompanyament que ha fet n'Eva Noguera ha estat excel.lent; respectuós amb les persones i rigorós amb l'exercici professional, engrandint el coneixement i descobrint noves tendències, i sobretot, molt proper. El col.legi professional i el seu personal: un luxe. Han facilitat tot el necessari per sentir-nos com a casa. No es pot demanar més“ 

Maria Amengual, Mediadora.

 

“Un espai creatiu, per aprendre, d'ajuda mutua, de confiança i en definitiva ideal pel creixement professional” 

Julia Puig, Mediadora.

 

Compartir