Esteu aquí

Compartir
550 visitas
16
oct.
2017

“Significació de la cura més enllà de la malaltia i de l’hegemonia econòmica”

Marian Barnes

El COIB i la Fundació Víctor Grífols i Lucas porten a Barcelona a la prestigiosa investigadora britànica Marian Barnes, reconeguda internacionalment per les seves aportacions en diversos camps de la política social. El seu treball posa especial èmfasi en l’aplicació del pensament ètic del tenir cura en l’atenció a les persones però també en el pensament polític, com a responsabilitat col·lectiva que té implicacions socials i polítiques en àmbits com l’urbanisme, els entorns físics i les persones involucrades en els serveis assistencials, i a més, és molt coneguda per les seves investigacions sobre la participació i moviments dels usuaris de serveis, la participació pública, la ciutadania i les noves formes de pràctica democràtica.

És la convidada de la segona edició del seminari “Ètica i valors del tenir cura”, que organitzen de manera anual amb la participació d'investigadors de la cura des de la perspectiva ètica i política per conèixer algunes de les línies més avançades de recerca i reflexió a nivell nacional i internacional.

És un acte obert i gratuït que compta amb dues conferències, obertes al públic general, d’especial interès per a infermeres i per a professionals multidisciplinars de l’àmbit social i de la salut. Ambdues compten amb traducció simultània i tenen una durada aproximada d’una hora més el debat amb els assistents:

Dilluns, 16 d’octubre 17h. Conferència: Care full alliances: towards a new politics of care.   INSCRIU-TE GRATUÏTAMENT

Dimarts, 17 d’octubre 17h Conferència: Working within care networks.INSCRIU-TE GRATUÏTAMENT

Pots consultar el programa sencer clicant aquí

 

Compartir