Esteu aquí

Compartir
6233 visitas
06
set.
2017

Pots sol·licitar la prestació de la RGC a partir del 15 de setembre - Consulta la Guia

renda garantida ciutadania, RGC

Consulta la Guia completa de la Llei Renda Garantida de Ciutadania per saber qui té dret a cobrar-la, els requisits per demanar-la, la durada i el cobrament, entre d'altres qüestions.

 

A partir d’aquest 15 de setembre ja pots sol·licitar la prestació de la RGC trucant al telèfon 900 400 012 o entrant al web www.rendagarantida.gencat.cat per a obtenir cita prèvia.

Et recordem que la RGC és una prestació econòmica de caràcter subjectiu, destinada a persones i/o unitats familiars sense ingressos o amb ingressos inferiors als imports que indica la Taula de Prestacions de la RGC.

REQUISITS PER SOL·LICITAR LA RGC

Ser major de 23 anys. Majors de 18 anys amb menors o persones discapacitades a càrrec, orfes, víctimes de violència masclista a la llar, altres casos quan així ho estableixi el Reglament.

Estar empadronat a Catalunya i residir legalment de manera continuada i efectiva els 24 mesos anteriors a la sol•licitud

No esser beneficiari d'una prestació pública o privada de servei residencial permanent de tipus social, sanitari o sociosanitari.

Més informació

A continuació et deixem el vídeo del diàleg sobre la Renda Garantida que varen dur a terme Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Núria Carrera el passat 17 de juliol.

Més informació sobre la conferència

 

Compartir