Esteu aquí

Compartir
936 visitas
12
abr.
2018

Podries ser tu? La Comissió de Treball Social Comunitari busca treballadors/es socials per sumar esforços en la seva tasca de visualitzar l'acció comunitària

treball social comunitari

La Comissió de Treball Social Comunitari busca treballadors/es socials per sumar esforços en la seva tasca de visualitzar l'acció comunitària.

Així que t'animem a que t'aturis uns minuts per llegir atentament la seva proposta de col·laboració.

Descripció breu de la comissió:

Neix fa 5 anys aproximadament, impulsada per la Junta del Col·legi del Treball Social de Catalunya, amb la voluntat de promoure la praxi professional del treball. Per aquest motiu decideix engegar un seguit de xerrades per revisar de forma crítica la postura professional, repensant a través de la pràctica i de la reflexió, com fer un treball social comunitari que sigui transformador dins de les organitzacions. Fruït d´aquest treball elabora un document marc que pretén comunicar i compartir una posició professional entorn el treball social comunitari.

Denominació del lloc: Membre voluntari de la comissió

Data d´incorporació: T'estan esperant!!!

Tasques i funcions

Aportar i contribuir amb idees, sabers, coneixements, aprenentatges adquirits en la implementació d´un pla de treball relacionat amb els reptes plantejats en el document marc.

Dedicació

Una reunió al mes: es reuneixen els segon dimecres de mes per la tarda.

Requisits

Persones amb o sense experiència que estiguin interessades en aprofundir sobre el treball social comunitari i explorar diferents formes de posar-ho a la pràctica.

Necessites alguna informació més??? Escriu al Col·legi directament  catalunya@tscat.cat i et posarem en contacte amb les coordinadores de la comissió.

Compartir