Esteu aquí

Compartir
1184 visitas
23
oct.
2017

Oberta la inscripció per la jornada ‘El procés de reconeixement del grau de dependencia (PIA)‘ - 14nov a Tarragona

PIA, dependència, Tarragona

Des de l’inici de l’aplicació de la Llei 39/2006, de promoció de l’autonomia personal i d’atenció a les persones en situació de dependència, s’han anat implementant diferents modificacions en el procés de reconeixement del grau de dependència, tant en la valoració com en el programa individual d’atenció (PIA).

Els treballadors i les treballadors socials de l’àmbit de salut són un dels agents que informen i assessoren a les persones en situació de dependència i a les persones cuidadores de l’entorn familiar.

El Col·legi de Treball Social de Catalunya i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant aquestes jornades informatives i formatives, volem facilitar a aquests professionals l’actualització de la informació en relació al procés de reconeixement del grau de dependència.

Aquesta és una formació amb un contingut de nivell bàsic en relació al procés de reconeixement de dependència, adequada per obtenir un coneixement general de la dependència. Els treballadors i les treballadors socials que participen directament en el procés, disposen d’altres espais de formació especialitzada.

Una vegada finalitzi aquest curs, les persones participants rebran un certificat d'assistència emès pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Més informació i inscripcions

Compartir