Esteu aquí

Compartir
3212 visitas
18
jul.
2016

Descobreix tot el que la web del TSCAT pot fer per tu!

web, avantatges, tscat

Us recordem que amb la  web del Col·legi, teniu un ampli ventall d’opcions que podeu aprofitar de forma online. Apuntar-vos a cursos formatius i fer el pagament online; canviar les vostres dades personals, afegir la vostra foto per l’expedient i veure les inscripcions a actes i cursos, així com descarregar-vos la documentació i els certificats d’assistència dels mateixos dins de l’àrea privada; fer enquestes de satisfacció, realitzar l’alta com a col·legiat/da i a més, si et precol·legies, des d’ara pots adjuntar tots els documents via online sense necessitat de personalitzar-te en les nostre oficines. Llegir la Revista de Treball Social en format digital o aprofitar les ofertes de la borsa de treball, són només algunes de les opcions que estan al vostre abast.

Sense descomptar que podeu seguir totes les notícies d’actualitat per estar al dia, informar-vos de tots els serveis i avantatges que teniu només per formar part del Col·legi, llegir les últimes publicacions pròpies o descobrir qui són i què fan els nostres Grups de Treball i Comissions. També el nou apartat de transparència i Espai Ciutadà és una bona eina per conèixer més de prop les gestions internes i externes del Col·legi.

D’altra banda, recordar-vos que cada Delegació del Col·legi compta amb el seu espai propi, on es poden veure els cursos i les activitats que es desenvolupen al territori, així com descobrir els recursos que ofereixen les diferents Delegacions.

El web del Col·legi, cada dia més a prop teu.

 

Compartir