Esteu aquí

Compartir
1249 visitas
06
nov.
2017

Col·legis Professionals en suport al Govern de la Generalitat

posicionament, govern, generalitat, democràcia, estat de dret

Els Col·legis sotasignants, membres de la sectorial ‘Social, ensenyament i humanitats’ de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, manifesten el seu rebuig a les darreres actuacions de l’Estat espanyol i expressen ple suport al Govern de la Generalitat de Catalunya democràticament escollit. Ens preocupa, a més, l'impacte que aquestes actuacions poden comportar sobre el benestar emocional de la ciutadania.
Considerem inadmissible que es privi de llibertat a persones per motius polítics en el marc d’un Estat democràtic i de dret que hauria de protegir els drets civils i les llibertats fonamentals de tota la ciutadania.
La indignació que ja vàrem sentir amb l’empresonament injustificat i desproporcionat dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, s’agreuja ara amb el dels nostres legítims representants: Oriol Junqueras, Dolors Bassa, Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Meritxell Borràs i Joaquim Forn.
Entenem que la judicialització d’un conflicte polític dificulta enormement la seva resolució per la via del diàleg i demanem, per tant, l’alliberament d’aquestes deu persones com a punt de partida per dialogar i treballar en el terreny polític.
No podem renunciar a la democràcia. No podem renunciar als drets i a les llibertats fonamentals. Avui, més que mai, democràcia i llibertat.

 

Barcelona, 6 de novembre de 2017

 

  • Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
  • Col·legi de Pedagogs de Catalunya
  • Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
  • Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya
  • Col·legi Oficial de Bibliotecaris - Documentalistes de Catalunya
  • Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) 

 

 

Compartir