Esteu aquí

Compartir
754 visitas
17
oct.
2017

Al Aman: Barcelona - Beirut . Històries de dues noies refugiades als dos costats de la mediterrànea

refigiats, refugiades, bairut, #DecidimBarcelona

"La Najwa i la Meera no es coneixen. Una viu a Beirut; l’altra, a Barcelona. Una vol ser directora de cinema; l’altra, metgessa. Així doncs, què tenen en comú? Són dues joves de 17 anys que van fugir de Síria per escapar de la guerra i ara han de trobar el seu lloc a una societat que no sempre les fa sentir ben rebudes. A ambdós costats del Mediterrani, encaren les diferents peces de la seva identitat -dones, refugiades, adolescents…- amb orgull".
Després de la projecció, tindrà lloc un col·loqui amb l’equip de direcció i diversos experts per debatre sobre el tema de l’acollida.
El documental es va rodar al Líban durant el mes de Febrer i a Catalunya de l'Abril al Juliol. L'equip està format per Dania Saliba Rodriguez, directora; Borja Barrera Allué, productor i director de so; Marc Guanyabens Pous, productor i director de fotografia; 
i l'inestimable ajuda de molts companys i companyes.
Al Aman: Barcelona - Beirut és una producció de Fractal 7 en col·laboració amb l’Associació Catalana per la Pau, que compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i l’Associació Catalunya-Líban.

Més informació

 

Compartir